DEMETEVLER TUVALET VE LAVABO TIKANIKLIĞI

DEMETEVLER TUVALET VE LAVABO TIKANIKLIĞI

Demetevler Tuvalet ve Lavabo Tıkanıklığı

 




Demetevler bölgesinde tuvalet ve lavabo tıkanıklığı problemi yaşıyorsanız Ankara Vidanjör firmamızdan 7/24 destek alabilirsiniz.


demetevler tuvalet ve lavabo tıkanıklığı


Tuvalet tıkanıklığı çeşitli sebeplerden ortaya çıkabilmektedir. Tuvaletlere yabancı cisim atılması, ıslak mendil gibi suda çözünemeyen maddelerin atılması, zamanla eskiyen veya hasar alan tesisat boruları, inşaat sırasında yanlış tesisat sistemi kurulumu veya kalitesiz tesisat borusu kullanımı gibi sebepler tuvalet tıkanıklığına yol açmaktadır.

 

Lavabo tıkanıklığı ise hem mutfaklarda hem de banyo tuvalet lavabolarında meydana gelebilir. Zamanla giderde biriken saç kılları, yemek artığı ve atık yağların tesisat borularını aşındırması veya zamanla tesisat sisteminde birikerek atık suların geçeceği boruları daraltması gibi sebepler mutfak lavabo tıkanıklığı veya banyo lavabo tıkanıklığı problemine yol açabilir.

Ankara Vidanjör olarak tüm Demetevler bölgesinde tıkanıklık açma hizmetlerini güvenli ve hızlı bir şekilde sağlamaktayız. Profesyonel ekibimiz son teknoloji gider açma araçlarımız ile Demetevler tıkanıklık açma hizmetini 7/24 sağlamaktadır.

Tuvalet ve Lavabo tıkanıklığı açma işlemleri için önce sorunun sebebi belirlenmekte ardından farklı tıkanıklık açma yöntemleri kullanılmaktadır. Kimyasal ile lavabo tıkanıklığı açma, basınçlı su ile lavabo tıkanıklığı açma, pompalama ile tıkanıklık açma gibi çeşitli yöntemler bulunur. Tıkanıklık açma işleminin tamamlanmasının ardından kameralı görüntüleme cihazlarımız ile tesisat sistemindeki ve tuvalet lavabo borularındaki hasarların tespiti yapılır. Hasar tespit edilirse tesisat sistemi onarım veya tesisat borusu değişimi gibi işlemler yapılır. Böylece tuvalet ve lavabo tıkanıklığı problemi kalıcı olarak ortadan kaldırılmış olur. Demetevler tesisat onarım, Demetevler tesisat borusu değişimi gibi talepleriniz için de Ankara Vidanjör’e ulaşabilirsiniz.

Demetevler tuvalet ve lavabo tıkanıklığı açma fiyat bilgisi için firmamıza ulaşabilirsiniz.

Demetevler tuvalet tıkanıklığı açma, Demetevler lavabo tıkanıklığı açma talepleriniz için Ankara Vidanjör 7/24 tecrübeli ekibi ve son teknoloji gider açma araçları ile hizmet vermektedir.

Demetevler Tuvalet Tıkanıklığı Telefon Numarası: 0535 405 53 36