ALTINDAĞ LOGAR TIKANIKLIĞI AÇMA

ALTINDAĞ LOGAR TIKANIKLIĞI AÇMA

ALTINDAĞ LOGAR TIKANIKLIĞI AÇMA


Rögar tıkanıklığı açma işlemine başlamadan önce tıkanıklığın yerinin ve sebebinin belirlenmesi gerekir.

Rögar kuyuları hem sağlık açısından hem de tesisat sisteminin düzenli çalışması açısından hayati öneme sahiptir. Rögar kuyuları belli aralıklarla açılmaktadır. Bunun amacı, mevcut rögar boruları için kot farkını ayarlamaktır. Ayrıca rögar kuyularında metan gazı birikmektedir. Metan gazı sıkışması patlamalara sebep olur. Bu durumun önüne geçmek için rögar kapakları delikli olmak zorundadır. Rögar kapaklarındaki delikler sayesinde metan gazı dışarı salınır ve patlama riski ortadan kalkar.

ankara altındağ logar tıkanıklığı açma


Toplu konut olan site ve binaların atık su birikimi için yapılmış olan yer altı kuyuları rögarlar, birtakım nedenlerden dolayı tıkanabilir. Bu nedenleri sayacak olursak:

Yabancı cisimlerin rögar borusuna girmesi, özellikle su da erimeyen cisimler, peçete, hijyenik ped, oyuncak vb. tüm yabancı eşyalar kanalların tıkanmasına neden olabilir.

Site yönetimi ya da apartman sakinleri tarafından bakımı yaptırılmayan rögar kuyuları kolaylıkla tıkanır.

Rögar borularında genellikle künk borular tercih edilir ve uzun süre suya maruz kalan ayrıca üzerinde bulunan toprağın basıncına dayanamayan bu borular da çökerek rögarı tıkayabilir.

Tüm bu nedenlerin en önemlisi yabancı cisim ve atık birikimidir. Doğal olarak oluşan bu pislik kümeleri, bakım yapıldığında da kuyulardan ve borulardan uzaklaştırılabilir.

Altındağ logar tıkanıklığı açma firmamızdan rögar tıkanıklıkları için hizmet alabilirsiniz. İletişim numaralarımızdan bizlere ulaşarak hemen tıkanıklığın açılması için hizmet alın.

Ankara Altındağ ve diğer tüm ilçelerde hizmet vermekteyiz. Altındağ rögar açma işlemleri için yalnızca bizleri arayarak konumunuzu bildirmeniz yeterlidir.

Uygun fiyatlı, deneyimli ekibi ve hızlı çalışan personelleri ile firmamız, bir telefon ile sizlere istediğiniz noktada, çok kısa bir vakitte hizmet vermektedir.

Altındağ logar açma için firması seçerken işinde uzman bir firmayla çalışmanız daha sonra sıkıntı yaşamamanız açısından önemlidir. Ayrıca firmamızdan vidanjör hizmeti de satın alabilirsiniz.

ankara altındağ logar tıkanıklığı açma