ALTINDAĞ MUTFAK GİDERİ AÇMA

ALTINDAĞ MUTFAK GİDERİ AÇMA

ALTINDAĞ MUTFAK GİDERİ AÇMA

Mutfak Tıkanıklığı Sebepleri Nelerdir?

Mutfak lavabosu ekstra durumların dışında mutfakta kullandığımız yemek malzemeleri sebebiyle tıkanır.

Mutfak lavabosu tıkanıklığının en büyük sebeplerinden biri yemek yağlarının dökülmesidir. Görünüşte sıvı ve kaygan olan yağ lavaboya dökülmesi durumunda gider borusuna yapışır ve ardın lavaboya dökülen her atık da kendisine yapışır. Bu sebeple yağları lavaboya dökerken bir kez daha düşünmenizi tavsiye diyoruz.

altındağ mutfak tıkanıklığı açma

Salatalık, soğan ve yeşillik gibi artıklardan mutfak lavabonuzun tıkanmasına sebep olur. Bu tarz artıkları kolay parçalanabildiği için küçük parçalara ayrılarak lavabonun süzgecinden geçer ve mutfak lavabonuzda tıkanıklığa sebep olur.

Meyve - sebze kabukları da lavabo tıkanıklığına sebep olan bir diğer atıklardır. Yapısı itibariye sert olan meyve sebze kabukları lavabo borusuna takılması durumunda zamanda sertleşerek borudaki yerini sağlamlaştırır ve giderilmesi son derece zor olan tıkanıklıklara sebep olur.

Altındağ ilçemizde tıkanan lavabo boruları ciddi sorunlar oluşturmaktadır ve temizlik işlerinde aksamalar ve gecikmelere mahal verir. Fakat temizlik ertelenemez ve geciktirilemez gündelik yaşam faaliyetidir. Yapılmayan temizlik işleri sağlık sorunlarının oluşmasına ve hastalığa dahi neden olur.

altındağ mutfak lavabo gideri açma

Altındağ ilçesinde geniş çaplı boru kullanılması ile boruların tıkanması kaçınılmaz hale geliyor. Büyük çaplı ve uzun mesafeli atık su boruları yeterince su kullanılmadığı için belli zaman aralıkları ile tıkanma yapar. Bu tür tıkanıklıkların açılması ise oldukça zahmetlidir.

Altındağ mutfak gideri açma Altındağ ilçesinde lavabo tıkanıklığı yaşanan yerlere sizden gelen talepler doğrultusunda tıkanıklığa müdahale etmek için süratle harekete geçerek, tespit edilen lavabo tıkanıklığına yerinde robot makine ile tıkalı boru içine metrelerce susta ile özel başlık gönderme işlemi yaparak hem boru içinde temizlik işi yaparken hem de tıkalı bölgeye ulaşarak, tıkanıklık açılmış olmaktadır. Böylece lavabo tıkanıklığı işi başarıyla çözülür. Lavabo gider borusu bu şekilde açılırsa kolay kolay bir daha tıkanmaz. Lavabo borusuna yapışan yağlar ve atıklar parçalanarak bertaraf edilir.

Güneşevler ve Karapürçek başta olmak üzere, ilçemizde ev, işyeri, villa, fabrika ve site içinde oluşan anlık lavabo tıkanıklığı hadiselerinde Altındağ ilçemizin bütün mahalle ve semtlerinde müdahale ederek açıyoruz. Lavabo açma işi yaparken hiçbir şekilde boru ve dirsek sökmüyor lavabo ve dolabı yerinden oynatmıyoruz.