KEÇİÖREN BANYO GİDERİ AÇMA

KEÇİÖREN BANYO GİDERİ AÇMA

Keçiören Banyo Gideri Açma


Küvet/banyo; özellikle kalabalık ailelerde çok sık kullanılan ve yıkanmanın yoğun bir şekilde yaşandığı alanlardan bir tanesidir.

Banyo bölümünde bulunan giderin gün aşırı kullanıldığı düşünüldüğünde bu kısımda problemlerin yaşanması normal bir sorundur. Özellikle Keçiören gibi eski yerleşim  yerlerinde banyo ve  tuvalet tıkanıklığı problemleri yaşanabilir.

keçiören banyo gideri açma banyo gideri nasıl açılır?

Evde Banyo Tıkanıklığı Nasıl Açılır?

Küvetinizde tıkanıklık sorunu yaşıyorsanız ilk yapacağınız şeylerden biri küveti açmak için kendi yöntemlerinize başvurmak olur. 

Ancak kendi yöntemlerinizi denerken sorunun daha karmaşık bir hal almasını önlemelisiniz. Aksi takdirde daha büyük sorunların yaşanmasına neden olabilirsiniz. Bu anlamda ilk olarak küvet tıkanıklığının nedenini bulmanız gerekir. Küvet / Banyo Tıkanıklığı; Saç, kıl ve tüylerin küvete atılması, Banyo yaparken ortaya çıkan atıkların gidere atılması, Yemek artıklarını içinde barındıran suyun küvete dökülmesi, lavabo ile küvet giderinin tek bir yerde buluşmasından kaynaklanabilir.

Banyo Gideri Neden Tıkanır?

Keçiören de sıkça karşılaştığımız banyo gider boruları tıkanma sebepleri;

Yanlış yapılan pis su gider boruları

Eğimsiz yapılan gider boruları

Klozete içerisine kaçırılan bez, ıslak mendil, kalitesiz havlu peçeteleri

keçiören banyo tıkanıklık açma

Keçiören tıkalı banyo gideri açan tesisatçı, pis su giderini görüntüler. Bu görüntüleme işlemi, tesisatın iç kısmı incelenip Keçiören de banyo gider tıkanıklığı açılması için ön bilgi verir.

Gelişmiş cihazlar kırmadan banyo gider hattında oluşan tıkanıklığı açmaktadır. Keçiören tıkalı banyo lavabosu açma, Keçiören tıkalı banyo süzgeci açma, Keçiören tıkalı duş gideri açma, Keçiören tıkalı banyo gideri açma işlemini, banyo giderine gönderilen gider açıcı robot makine tıkalı noktada bulunan malzemeleri parçalayıp dışarı çıkarma yöntemini kullanarak yapar. 

Uzman ekibimizden destek almak isterseniz bize ulaşabilirsiniz.

Keçiören banyo gideri açma fiyatları için whatsapp hattımızdan bize yazınız.