Ankara Kameralı Tıkanıklık Açma

Ankara Kameralı Tıkanıklık Açma

 Ankara Tıkanıklık Açma

Mutfak tıkanıklığı, lavabo tıkanıklığı, gider tıkanıklığı, kanalizasyon tıkanıklığı gibi tesisat sorunları için profesyonel yardım almanız gerekebilir. En yeni yöntemlerden biri olan kameralı tıkanıklık açma yöntemi sıklıkla profesyonel tesisat ekipleri tarafından tercih edilmektedir. Kameralı kanal açma robotu kullanılarak uygulanan bu yöntem sayesinde tıkanıklık açma dışında tıkanıklığa neden olan gider problemler de tespit edilmekte ve ardından gerekli tesisat tamirleri uygulanmaktadır.


çankaya kameralı tıkanıklık açma, tıkanıklık açma robotu

 

Kameralı Kanal Açma Yöntemi Nedir?

İlk olarak giderdeki tıkanıklık robotlu makine ile açıldıktan sonra giderin içerisine kanal görüntüleme kamerası gönderilerek neden bu tıkanıklığın yaşandığı tespit edilir. Ekran yardımı ile giderdeki sorunlar müşteriye gösterilerek tesisat sistemini onarmak için yapılması gereken müdahaleler anlatılır. Sorunun direkt çözümüne yönelik ve büyük bir kırma müdahalesi gerektirmeyen tesisat onarma müdahaleleri gerçekleştirileceğinden tesisat sistemini onarmak için büyük maliyetler harcamanıza gerek kalmaz. Kamera sayesinde tesisat sistemindeki ve gider borularındaki sorunlar nokta atışı olarak tespit edilip müşteriye gösterilebilir.

Gider Tıkanıklığı Sebepleri

Tuvalet veya klozete atılan kadın pedi, sünger, temizlik bezi, bebek bezi gibi büyük cisimler veya suda erimeyen ıslak mendil gibi malzemeler genellikle gider tıkanıklığı sebepleri arasında gösterilmektedir. İnşaat esnasında gidere dökülen harç, moloz vb. malzemeler veya kalitesiz tesisat sistemi sonrasında de tesisat siteminde tıkanıklığa sebep olabilir. Tuvalet giderinin eğimsiz olarak yapılması da sıklıkla karşılaşılan sorunlardan biridir.

En Etkili Gider Açma Yöntemi

Son yıllarda eski yöntemler bırakılarak teknolojik cihazlarla açık su kanalı açma cihazları ve gider görüntüleme cihazları kullanılmaya başlanmıştır. Eski yöntemler hem vakit kaybettirmekte hem de yüksek maliyetlere sebep olmaktadır. Kameralı kanal açma yöntemi sayesinde 7/24 hızlı bir şekilde bu hizmeti alabilir ve tıkanıklık sebeplerinin nokta atışı tespiti sayesinde az maliyetlerle tesisat onarımını gerçekleştirebilirsiniz.

Ankara Kameralı Tıkanıklık Açma

Ankara 7/24 Kameralı Tıkanıklık Açma Servisi için firmamıza ulaşabilirsiniz. Profesyonel ekibimiz ve son teknoloji tesisat onarım ve tıkanıklık açma cihazlarımız sayesinde güvenilir ve kesin çözüm sağladığımız bir hizmet vermekteyiz. Ankara’nın her bölgesi ve her ilçesi için firmamıza ulaşabilirsiniz. Kamera kullanarak kanal açma, tuvalet taşması, lavabo taşması, mutfak tıkanıklığı açma gibi sebeplerle firmamıza Ankara’nın her mahallesinden 7/24 ulaşabilirsiniz.

Ankara Kameralı Tıkanıklık Açma Fiyatları

Kanalizasyon tıkanıklığı sorunları için başvurulabilecek en iyi yöntem olan kamera kullanarak kanal açma yöntemidir. Kameralı kanal açma robotu firmamız tarafından en çok kullanılan yöntemlerden biridir. Tecrübeli tesisat ustalarımız ve son teknoloji kameralı kanal görüntüleme cihazlarımız ile en uygun fiyata hizmet vermekteyiz. Sorunun büyüklüğü ve türüne göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Ankara kameralı tıkanıklık açma fiyat bilgisi için firmamıza ulaşabilirsiniz.

çankaya kameralı tıkanıklık açma, tıkanıklık açma robotu